Over ons

Slagerij Klein Holkenborg werd in 1960 opgericht door de vader van Han en Ruud, de huidige eigenaars van de slagerij. Het is dan ook een echt familiebedrijf. Al sinds de oprichting draait alles bij Slagerij Klein Holkenborg om vakmanschap en het gebruik van prachtige pure en lokale ingrediënten. En dat merk je als je het vlees proeft!

Vakmanschap
Wie binnenkomt in de slagerij, proeft meteen de liefde voor het slagersvak. Het oude ambacht van slager wordt hier in ere gehouden. Nog altijd wordt vrijwel alles in de winkel zelfgemaakt door de broers Han en Ruud. Zo heeft de slagerij een eigen worstmakerij, waar ambachtelijke worsten worden bereid. Zónder toevoeging van tarwe, voedingszuren en kleurstoffen!

De allerbeste ingrediënten
De basis voor een goed eindproduct ligt in de kwaliteit van de ingrediënten. Slagerij Klein Holkenborg werkt dan ook uitsluitend met de allerbeste natuurlijke en lokale ingrediënten, zoals weivlees. Dit vlees is afkomstig van koeien uit de regio die een goed en gezond leven hebben gehad. Aan dit hoogwaardige vlees worden vervolgens alleen kruiden, suiker en zout toegevoegd. Zo kunt u genieten van vlees van topkwaliteit!

Slagerij Klein
Holkenborg

Burgemeester
van Houtplein 7
5251 PS Vlijmen

T   073 511 2606
E   info@slagerijvlijmen.nl
Vers vlees
Barbecue
Buffetten